Dag en nacht uw bezittingen bewaken met het Amiko Home totaal concept

Amiko home totaal concept. InterTronics levert IPCAM beveiligingscamera’s van het merk AMIKO HOME. Dit is een totaal concept voor het eenvoudig beheren van camera bewaking en Smart Home van uw huis, bedrijfspand of winkelen en zorgt voor veiligheid en gemak. De AMIKO HOME app zorgt ervoor dat de professionele camera beveiliging en Smart Home voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk is.

AMIKO HOME IPCAM beveiligingscamera’s camerafuncties

 • Verstelbare focus
  De meeste van onze camera’s worden aangeboden met verstelbare focus. Wanneer u de zoomfunctie (handmatig of met ingebouwde motor) van uw digitale camera gebruikt, verandert de brandpuntsafstand en de kijkhoek automatisch. Het beschikbare bereik is aangegeven in de omschrijving van elke camera.
 • Microfoon ondersteuning
  Sommige camera’s hebben ook een ingebouwde microfoon, een tweerichtings audio of een mic-ingang. De beschikbare functie wordt aangegeven met een pictogram. Naast video- en geluidsopname kunt u zelfs een aantal van deze camera’s gebruiken als een microfoon om mee te praten.
 • Compressie
  Videocompressie is het gebruik van een codec, waar-door uw videobestanden kleiner zijn, zodat u meer video op de microSD-kaart van uw NVR-harde schijf of camera kunt opslaan. AMIKO HOME IP-camera’s maken gebruik van H.264 of H.265 (HEVC – High Efficiency Video Coding). H.265 heeft een betere com-pressie prestatie en een lagere bandbreedte gebruik.
 • WDR (Wide Dynamic Range)
  Onze camera’s met WDR-functie produceren duideli-jke beeldkwaliteit, zelfs bij back light-omstan-digheden, wanneer er zowel gelijktijdig een helder en donker gebied is.
 • ONVIF (Open Network Video Interface Voorum)
  AMIKO HOME-apparaten gebruiken het ONVIF-protocol voor gestandaardiseerde communicatie en maken interoperabiliteit tussen netwerkvideo-apparaten mogelijk.
 • PoE (Stroom-over-Ethernet)
  AMIKO HOME PoE producten hebben een enkele kabel om zowel de gegevensverbinding (videobeeld) als elektrische stroom aan onze IP-camera’s of NVR’s te leveren. Voordelen van onze POE-producten zijn o.a. een eenvoudig en snellere installatie tegen lagere kosten.
 • Android en iOS app
  AMIKO SECURITY mobiele applicatie is beschikbaar voor onze camera’s om uw camera instelling te beheren en te controleren. U kunt uw camerabeweg-ing controleren of de opgenomen video’s afspelen of verwijderen. U kunt in- / uitzoomen op de foto of uw PT / PTZ-camera’s anders richten. U kunt uw camera’s eenvoudig wijzigen en bewegingsdetectiemeldingeninstellen (push notificaties) op uw app.
 • Gemotoriseerd / Handmatige Zoom
  De meeste HD-beveiligingscamera’s zijn voorzien van gemotoriseerde zoomlenzen om de camera automa-tisch op gefocuste beelden aan te passen. U kunt aanzienlijk op de installatiekosten besparen en werk-last verminderen door te kiezen voor AMIKO HOME IP-camera’s met gemotoriseerde zoom. Zie picto-grammen om te controleren of de camera voorzien is van handmatige of gemotoriseerde zoom.
 • IP66
  AMIKO HOME IP-camera’s met IP66 behuizingen bieden de hoogste beschermingsniveau tegen deeltjes en tegen water. We gebruiken het Interna-tional Protection Code-systeem om de mate van bescherming van onze camerabehuizingen vast te stellen. ‘IP’ gevolgd door twee cijfers; het eerste cijfer geeft het niveau van bescherming tegen deeltjes in graden (stof, olie, enz.) aan, het tweede cijfer geeft de mate van bescherming tegen water weer.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Voordelen van AMIKO HOME beveiligingscamera’s & Smart Home

 • Beheer en bekijk al uw beveiligingscamera’s & Smart Home producten met één mobiele app
 • Maakt gebruik van snelle en vertrouwde Europese netwerkserver
 • Smart Home communicatie via het betrouwbare ZigBee protocol
 • Zeer ruim assortiment camera’s en Smart Home producten
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *