Devolo Dlan 1200+ Starter Kit 9381 – Veiling

De nieuwe Powerline-generatie – devolo dLAN® 1200+. Daarmee bouwt u eenvoudig het momenteel krachtigste thuisnetwerk op via de stroomleiding: verbind uw netwerkapparaten met maximaal 1200 Mbit/s voor veeleisende dataoverdracht en bliksemsnelle internettoegang.

Vloerstandaard HYBRID zwart 100cm VESA – Veiling

Wil je graag jouw televisie aan de muur ophangen, maar wil je geen gaten in de muur boren? Of je mag niet boren in een huurwoning of monumentaal pand? Met de Cavus Hybrid is het mogelijk om de uitstraling van een muurbeugel te creëren in de huiskamer, zonder gaten te boren in de muur.

Formuler Z8 PRO – Veiling

Formuler Z8 Pro IPTV Mediaspeler 4K UHD. De Formuler Z8 Pro is een 4K UHD ontvanger die op Android draait, met de Google Play store heeft u toegang tot uw favoriete apps en content op televisie. De Formuler Z8 Pro is uitgerust met een snelle quad-core processor, een gigabit ethernetpoort ondersteunt dualband WiFi (2.4/5GHz). Deze ontvanger is voorzien van een Widevine L1 certificering, hiermee kunt u op uw favoriete apss de aangeboden content in HD en 4K bekijken.