Retourneren en afzien van de koop binnen 14 dagen

Bij de aankoop van producten bij InterTronics heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, waarmee u afziet van van de koop en de koopovereenkomst én de producten zal retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd zal u zeer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. We vragen u om het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking terug te sturen indien dit redelijkerwijs mogelijk is. Wanneer u wenst gebruik te maken van uw herroepingsrecht bent u verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan InterTronics. Het kenbaar maken dient u te doen middels het hieronder weergegeven modelformulier. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen. De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. U bent en blijft verantwoordelijk voor het terugsturen en het transport van het artikel en dient zo nodig te overleggen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. Retourneert u een artikel incompleet, beschadigd of met gebruikssporen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen die in mindering worden gebracht op het retour bedrag. Indien dit het geval is zullen we dit aan u kenbaar maken.
Let op! wij kunnen geen refund geven voor elektronische onderdelen t.b.v. reparatie en/of vervanging én producten met een abonnement. In dat geval kunnen wij de abonnementskosten niet vergoeden. U ontvangt dan wel van ons een refund voor de settopbox of GPS tracker.

Wilt u uw bestelling retourneren? Belangrijk: Neem altijd eerst contact op met InterTronics als u een product wilt retourneren. U ontvangt van ons een RMA nummer welke u mee dient te sturen samen met het ontvangstbewijs van uw bestelling. Vul onderstaand formulier in nadat u het RMA nummer van ons hebt ontvangen en stuur uw bestelling in originele verpakking  naar:

InterTronics
Economiestraat 39 – BU33
6433 KC  Hoensbroek

Als ik artikelen retour stuur, krijg ik dan het totaal bedrag teruggestort?
Als u uw artikelen besluit te retourneren naar de webshop, dan ontvangt u het totaalbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw  retourzending bij InterTronics terug. Het is wel van belang dat u het retour bewijs dat u ontvangt op het moment dat u uw artikelen retourneert bewaart, totdat u het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen hebt. Producten die wij niet meer kunnen verkopen worden volledig in rekening gebracht. Zorg dus, dat het product in de originele verpakking, onbeschadigd en geheel compleet geretourneerd wordt. Let op! u blijft aansprakelijk voor de retourzending totdat deze door ons ontvangen is! De kosten van het retour sturen zijn voor u zelf.

Voor retourneren dient u onderstaand formulier in te vullen:

Vergeet niet de Track & Trace code te vermelden bij de reden van retour, zodat wij ook de zending kunnen volgen!