Service & Reparatie

Service & Reparatie

service-en-reparatie

Klantenservice: Reparatie en garantie

Ik heb een product dat defect is. Wat nu?

Service & Reparatie. Neem gerust met ons contact op en wij zullen samen met u bekijken wat de beste oplossing is om het ongemak verholpen te krijgen. In de garantietijd zullen wij zorgen, dat uw apparaat conform de garantie voorwaarden zo snel mogelijk hersteld wordt. Mocht u géén recht meer hebben op garantie zullen wij zorgen, dat u een markt conforme prijsopgave zult ontvangen van de kosten met betrekking tot de herstelling van het product. Wij repareren alle merken.

Onze service verlening strekt zich uit van geheel Zuid Limburg tot aan Roermond. Wij hebben ons kantoor aan de Economiestraat 39, Business Unit 33, 6433 KC te Hoensbroek/Heerlen. Dit is het Lebe business Centre gelegen vlakbij het NS station van Hoensbroek. Hier kunt u uw reparaties afgeven en ophalen op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur. Neem s.v.p. eerst even telefonisch contact met ons op.

Service & Reparatie: Indien gewenst halen wij voor de postcodes van 6100 – 6499 het apparaat thuis bij u op (LCD & LED TV t/m 46inch) en worden deze na herstelling weer netjes bij u thuis afgeleverd.

Uitgangspunt voor ons is dat u, ondanks het ongemak van een defect apparaat, toch met een tevreden gevoel terug kan kijken op de gang van zaken. U kunt ons bellen op 046-4747709 of 045-7100045 gedurende 7 dagen per week van 10:00 uur ‘s morgens tot 19:00 uur ‘s avonds voor het maken van een afspraak.

Onze werkwijze:

Zodra wij inzicht in de kosten m.b.t. de herstelling hebben nemen we altijd contact met u op, zodat u rustig kunt beslissen of er reparatie zal plaatsvinden of niet. Als er géén reparatie plaatsvindt bent u ons de onderzoekkosten verschuldigd. De tarieven staan hieronder beschreven.
De onderzoekskosten hebben betrekking op het nakijken van het apparaat en het maken van een goede prijsopgave. Bij reparatie vervallen de onderzoekskosten en worden deze dus niet in rekening gebracht. U betaalt dan alléén het reparatiebedrag. Op al onze reparaties verlenen wij 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden & gebruikte materialen.

Mocht blijken dat de reparatie niet mogelijk is of te duur gaat worden bieden wij u de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuw apparaat bij ons 100% van de onderzoekskosten te verrekenen op de aanschafprijs uit onze webwinkel. Hiermee geven wij u de gelegenheid voordat u wellicht een grotere uitgave gaat doen voor de aankoop van een nieuwe, toch eerst laat onderzoeken of uw oude apparaat tegen een veel lagere uitgave gerepareerd kan worden.

Reparatie Tarieven 2021:

LET OP: Onderstaande onderzoekskosten zijn alleen van toepassing als er uiteindelijk géén reparatie plaatsvindt. Bij reparatie betaalt u alleen de reparatiekosten, de onderzoekskosten vervallen dan en hoeven dus niet betaald te worden.

Onderzoekskosten Audio:  € 32,50

Onderzoekskosten TV (LED & LCD):  € 40,00

Onderzoekskosten Digitale ontvanger / Satelliet ontvanger:  € 27,50

Voorrijkosten:  € 65,00

Instellen apparaten bij u thuis (incl. voorrijkosten & 1/2 uur werk): € 75,00

Mocht u een schade hebben en een officiële offerte nodig hebben voor de verzekering kunt u bij ons ook terecht. De verzekering vraagt deze offerte, zodat zij de exacte schade weten en aan de hand hiervan kunnen vaststellen hoe zij dit verder met u gaan afhandelen. De kosten van deze offerte worden door de verzekering  volledig vergoed. De kosten hiervan bedragen €75,00 exclusief BTW.

*(Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. tenzij anders aangegeven)

InterTronics discounter
Economiestraat 39, Business Unit 33
6433 KC  Hoensbroek/Heerlen
Lebe Bedrijvencentrum
Tel: 045-7100045 (Heerlen) of 046-4747709 (Geleen)

Met vriendelijke groeten,

InterTronics discounter