GPS Tracker AH201-2G inbouw voor alle voertuigen – Veiling

GPS Tracker AH201-2G inbouw voor alle voertuigen. Deze GPS tracker is geschikt voor auto, bus, vrachtwagen, motor, scooter en nog veel meer voertuigen. U kunt met deze GPS Tracker de GPS positie van uw object bepalen middels SMS tracking en realtime via GPS portal.

U kunt met deze GPS Tracker de GPS positie van uw object bepalen middels SMS tracking. Het real-time volgen van bewegende objecten behoort ook tot de mogelijkheden. Standaard wordt de informatie met betrekking tot de huidige locatie automatisch weergeven door een SMS. Door middel van GPS wordt de GPS positie van het object nauwkeurig weergegeven, ook als het signaal wat zwakker is. Hiervoor heeft u alleen een pre-paid SIM kaart nodig en is een abonnement dus niet noodzakelijk. De te ontvangen SMS is voorzien van een Google Maps link en door deze te openen wordt de exacte lokatie op de Google Maps kaart weergegeven.

Ook is het mogelijk om het bewaakte object real-time te volgen. Hiervoor krijgt u de beschikking over gratis toegang tot een GPS Portal. Door in te loggen op het GPS Portal kunt u het voertuig op de kaart zien en volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *